Feedback

I kan med fordel kontakte os ved at henvende jer på Lund Kattehjem’s Facebook-side. Her vil du hurtigt få svar, og ellers kan vi kontaktes på nedenstående kontaktoplysninger.

Jeg har aldrig fået skrevet et kæmpe tak for den kæmpe indsats som I gør. Min dreng Knold er købt hos Jer og han er det absolut sødeste og bedste lille væsen, som var renlig og dygtig lige fra starten af! Han har senere været så heldig at få en legekammerat Karla 🙂 Tak igen!!

Mathilde Winther Dinessen

Det er faktisk en god pris, i forhold til hvis du køber en kat billigt, som så skal have gjort de ting bagefter. Og så støtter du en god sag. Desuden er det nogle dejlige katte man får.

Agata Hasselstrøm

Så fik Vega (Bijou) sit nye hjem. Hun passer bare perfekt ind i vores lille familie.. Vi elsker hende allerede og efter 10 minutter følte hun sig helt og aldelse hjemme. 2 timer senere puttede de to kommende bedste venner under dynen.
Tusind tak for så god service, tid, hjælp og vejledning mm.
Vi vil helt sikkert komme til jer i fremtiden.
Rigtig dejlig aften.

Mia Annfeldt

Giv feedback

Har du købt en kat hos Lund Kattehjem, så kan du give ris/ros her. Ved at udfylde formularen accepterer du at din feedback kan blive offentliggjort her på hjemmesiden.