Hvad kræver det at blive plejefamilie hos Lund Kattehjem?

Du skal selvfølgelig elske katte og have et hjerte af guld for at være plejefamilie. Det kræver tid, kærlighed og “arbejde”

Du skal have mulighed for transport i bil – eksempel vis når du henter de små killinger, når de skal til undersøgelser, hvis de bliver syge samt når du skal hente foder , grus og andre fornødenheder.

Hvis du ikke selv har bil, skal du muliglighed for at låne en bil eller få nogen til at køre for dig – også tænkt i forhold til akutte situationer.

Du vil ikke have udgifter i forhold til pasning af vore misser – alt hentes fra Kattehjemmet såsom sand, foder, medicin, KMR mælk, sandbakker og foderskåle mv. Alt hvad man har af udgifter som plejefamilie, er masser af tid, kærlighed og benzin.

Vi forventer at du har et ekstra værelse eller evt badeværelse, så killingerne fra os kan isoleres – især hvis du selv har dyr eller mindre børn.

I vil få vejledning i træning, socialisering, fodring og andre opståede situationer – hele vejen igennem et forløb med killinger fra Lund Kattehjem.

Hvis du og din familie beslutter jer for at blive plejefamilie, får vi en snak, så vi kan lære hinanden at kende. Vi benytter Facebook Messenger, hvor vi opretter en lukket gruppe med dig og os – Maggi og Anette, som vil være dine supervisere og guide dig igennem hele forløbet som pleje familie.

Vi kigger selvfølgelig på dine erfaringer med katte, så vi kan matche de killinger/katte vi har til rådighed i forhold til dig og din familie.